Aktion
Eames Plastic Side Chair

De Eames Chair onderscheidt zich niet alleen door de kwaliteit maar ook door de bijzondere veelzijdigheid van de beschikbare modellen. Charles Eames stoelen zijn als altijd trendy en maken deel uit van de trendgeschiedenis. De Eames Plastic Side Chair sluit zich bij de traditie aan met een buitengewone stijl en een uitstekende kwaliteit. Hij is, in de stijl van de Eames Chair serie, uitgerust met een briljante functionaliteit. Daarnaast garanderen de kleurveelzijdigheid en de sterke contouren een glansrijke aanwezigheid. Overigens zijn de Eames Plastic Side Chairs met de Eames Armchair wereldwijd de eerste industriëel vervaardigde stoelen van kunststof.

De organisch gevormde schaal van de Eames Plastic Side Chair is een ware allrounder. Door de variatiemogelijkheid van het onderstel, dat in diverse uitvoeringen kan worden gekozen, is de Eames Plastic Side Chair op verschillende locaties inzetbaar. Of u hem nu in de tuin, bij de eettafel of voor de televisie zet, hij betovert door zijn sprankelende uitstraling. De keuze van de juiste kleur, de slanke elegantie en de zachte rondingen in combinatie met het gewenste onderstel maakt van de Eames Plastic Side Chair een tijdloze stoel.

EEN UITGEBREID COMFORT MET DE EAMES ARMCHAIR

In contrast tot de Eames Plastic Side Chair biedt de Eames Armchair door zijn behaaglijke armleuningen een aangenaam comfort. In de actuele collectie en de huidige vormgeving in polypropyleen biedt de Eames Armchair een omvangrijk, kwalitatief alternatief voor de Eames Plastic Side Chair. Ook de Eames Armchair fungeert, net als de Eames Plastic Side Chair, als allrounder in elke ruimtelijke omgeving en maakt mensen geestdriftig door de naadloze aanpassingsmogelijkheid en veelzijdige variatiemogelijkheden.CHARLES EAMES STOELEN VERLIEZEN NOOIT HUN CHARME

Charles Eames stoelen staan, net als de Eames DSW stoelen, bovenaan de ranglijst van het internationale interieurlandschap. De Eames Lounge Chair vormt het paradepaard van zijn werk en staat bijna synoniem voor het geliefde ontwerp. Ter begrenzing van de uit kunststof vormgegeven Eames Plastic Side Chair en Eames Armchair biedt hij zichtbare waardigheid door een volmaakt voltooide vormgeving die uitnodigt wat tijd te komen verdrijven. Charles Eames stoelen kunnen, ongeacht of het om een Eames Lounge Chair of Eames Plastic Side Chair gaat, niet aan glans verliezen. Ze verbinden een lange geschiedenis met onveranderde kwaliteit, die tot op heden leeft. Van verfijnde etablissementen tot tuin en terras - voor elke gelegenheid is er een Eames Chair die perfect voldoet, bijvoorbeeld in combinatie met een subtiele Eileen Gray tafel of een chique Noguchi Coffee Table. Charles Eames stoelen laten op imposante wijze zien dat stijl en design duurzaam kunnen zijn.